20 December 2006

Bilgiislerim bozuldu. Ortada da virus de yok. Birden hatta ucten cok virus programi olmasindan dolayi cakisma/catisma oluyor olabilir mi bilmem ama kendi kendine kapaniyor, ve cogu zaman baglanmiyor bile. Wireless daha iyi diye dusunurken o kadar agir ki, daral geliyor beklemekten.. Yakinda duzelicek...

Not: Yapboz isi fos cikti, kendimin fazla tahammullu olamadigimi birkez daha kanitladim kendime.

7 comments:

NuR said...

Sevgili Sanem,
Geçmiş olsun canım, olur böyle şeyler, umarım çabuk hallolur....Puzzle ı boş ver, kaneviçeye devam
Sevgiyle kal

teyzenteyfik said...

sanem,
ben bu el isi olayina gireyim istiyorum.
Morkoyun.blogspot.com adresinde nakisdikis diye bir bölüm var. oradaki cicekli yastik modeli cok hosuma gitti. Bloglarda sorun oldugundan sanirim, blog sahibine yazmayi bir türlü beceremedim.Nasil yaptigini sormak icin. Modeli cikarmak cok zor degil, onu ayarlarim. Ama teknik olarak da, sarma dedikleri sey mi o?
gerci heveslendim ama hevesim biraz bekleyecek. Cünkü yastiklari hazir alip üstlerine islemek istiyordum, fakat buradaki yatak yastiklari kare, 80x80, yani bizim yastik kiliflarindan yok burada. neyse, ocak ortasinda türkiye`ye gitme planim var. Artik ordan alip, döndügümde yaparim. Bir de yorgan basina isleyeyim diyorum. Sen ne dersin? usta sensin.:)

Keske biraz daha ufak bir puzzle alsaymissin.:)

cok sevgiler.

Anonymous said...

Sennur aynen dedigin gibi oldu zaten.. Puzzlein eksik parcasini bulamadim, geri vermeyi dusunuyorum. Gitmisken de uc bes tablo daha alirim gibi ben ;)
Sevgiyle canim

Sanem said...

Evrim o yastiklar hazir satiliyor canim. Ben gecen gun puzzle i aldigim magazada ayni yastik kilifini gormus ve cok begenmistim.
Yastik kiliflari iki tane, bir paket icinde, ipleri icinde yok ama kumas kendinden desenli, sen sadece uzerinden geciyorsun.Dedigin gibi tam sarma sayilmaz ama ona benzer ve hatta daha kolay birsey. Yastik olcusu de queen olcusu sanirim. Modeli bir sekilde bulurum sanirim ben, hatta ben de yapsam mi acaba o yastiklardan, sonra da modelini sana emaillerim ;)
Sevgiyle canim

teyzenteyfik said...

sanem,
morkoyun sagolsun yazmis bana da kisa bir not. Modeli ve teknik bilgileri ekleyecek sonra. Cok sevindim. Sana de tekrar tesekkür etmek istedim, ilgin icin.

Hem bence madem orada hazir olanlarindan var bu yastiklarin, sen de yap.:)

sevgiler

Anonymous said...

Selam canim arada sitene gelip sevimli puppy! besliyorum haberin olsun, cok sevimli..

Anonymous said...

O simariktir ne versen yer :)