02 December 2006

Etamin ornekleri 2




Bunlardan bazilarini mutfak havlularina islemistim, isteyene motifleri gonderebilirim.

5 comments:

NuR said...

Sevgili Sanem,
Laleler çok güzel, bendeki kaneviçe merakı gitgide artıyor, akşam nihayet bir çay masası başladım, yarım işler arasında kalmaz umarım
Sevgiyle kal

Sanem said...

Simdiden kolay gelsin, elin hafif olsun hemen bitsin gibi birsey derlerdi eskiler :) Benim de elimde bir suru islenecek tablolar var, ozellikle organik iplerle yaptigim tablolarimi bir an once bitirmek ve sizlerle paylasmak icin cok hevesleniyorum. Cay masa ortunu merakla bekliyorum Sennur.
Sevgiyle

NuR said...

Sevgili Sanem,
Örtümün bir köşesi ortaya çıktı, sanırım iyi olacak. Elimde dantellerimde var, biraz kaneviçe biraz dantel yuvarlanıp gidiyoruz. Bitince tabiiki paylaşırım
Sevgiyle kal

Anonymous said...

Merhaba sanem hanım , bende etamin işine yeni başlayanlardanım. nette kendime en uygun sizin sitenizi buldum.Bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Bu bordür modellerini ve şu kelebek tablonuzu çok sevdim bana modelleri gönderirseniz çok sevirim. Ayrıca siteniz çok güzel. Bende sizin gibi düşünüyorum, cumhurbaşkanımız inşallah M.K. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne en uygun kişi olur. Ben Türkiye de yaşadığım halde gidemiyorum yürüyüşe ama yarın ev ve işyerini bayraklarla donatacağım. ''Sessiz kalmak ezilmiş insanların yaptığı eylemdir''. Ben sesimi yükseltiyorum ve diyorum ki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!

Anonymous said...

her mailin altında isteyene gönderirim diyeceğine doğru düzgün sayfaya koysan. sana mail atıcaz senin keyfin gelecek cevap yazacaksın bir sürü tantana.