11 February 2007

Bu makinenin ismi Husqvarna Viking. Ve $1399 olan bu alet sizin tum elisi becerilerinizi ben diyeyim 20' siz deyin 30' da bitiriyor. Yan tarafinda minicik gozuken bir blank cdsi de var, bu cdye yaklasik 800 cesit desenden istediginiz 40 tanesini yukluyor, ekranda beliren ip cesitlerine gore de ipleri makineye yerlestiriyor, ve dugmeye basiyorsunuz. Etaminden, sarmaya, kanavice adli carpi isi turunden, ve bu ucunden baska bilmedigim diger islere kadar hepsini yapiyormus. Basinda durmaya asla gerek olmadigi gibi, kendi desenlerinizi de ciziktirip, cdye yukleyip, makineye emanet edebiliyormussunuz. Seri uretim yapacaksaniz bence gayet guzel. Alip almama arasinda suan bocalamiyorum bile. Hatta kendime bir tesellim bile var, e zaten topu topu elisi hobisi adi altinda yaptigim bir is var, onu da bu yaparsa, ben ne yapicam.


Bunu da bu makinenin satildigi yer olan JoANN 'de kurs alan bir bayan yapmis, ve yanilmiyorsam $50 civari satiyormus. Simdiden bol sans.

6 comments:

Tijen said...

Sevgili Sanem,
Ellerine sağlık ne güzel olmuş yaptığın kırkpare!
Tijen

Sanem said...

Bu kirkpare benim emegim degil maalesef, ama kesinlikle cok hos katiliyorum.

NAZLICA said...

Sanemciğim ev hanımları alıp bütçeye katkı için çalışabilirler diye düşündüm. Çok becerikli bir makina. Tabi öyle olunca da hobby olmuyor. Sen düşüncende haklısın.

NuR said...

Sevgili Sanem,
Bu tür makinalar Türkiye'dede var, evinde bütçeye katkıda bulunmak için harika, ama hoby olarak yaptığımız çalışmalar için uygun değil tabii. Ama genede bu atom karıncalara gıpta etmemek imkansız.
Sevgiyla kal

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Sanem yorumun için teşekkür ederim.
Ne olacak olur mu. Sevindirik oldum valla. Şimdi ben taze bloger olduum için ilk yorumu alınca böyle bi heyecan yaptım. Senin blogunu daha önce ziyaret etmiştim. Gerçekten çok güzel işler var. Bayıldım. Bu arada yeğenini de analı babalı büyütün inşaallah.
Görüşmek dileğiyle.

Berceste said...

Blogger daha önce yazdığım yorumu katletti, şikayetçiyim!

Özetle demiştim ki, nakışları senden, dikişleri bu makinadan olsa!