03 February 2007

Ebruli renklerle minik etamin tablolar...







DMC bu kadar cesitli ebruli renkleri yeni cikardi. Bir de minicik kitapciklar eklemis iplerin yaninda.. Desenlerin uzerine tiklayinca renkleri yakindan gorebilirsiniz, gayet hoslar.
Bu aşağıdaki şarkı da, buraya gelip en sevdiğim şarkıyı dinlemek istiyorum diyen güzel arkadaşıma ithafendir. Bunu dinlemekten bıkınca haber vermesini bekliyorum ;)

6 comments:

ciceklibahce said...

Ne kadar güzeller:) İnsanın kendi eliyle uğraşıp birşeyler yapması çok güzel. Çok özendim bende mi denesem diye düşünüyorum:))

nazlica said...

Sanemciğim, çok güzeller. Sen daha güzellerini de yapıyorsun.Paylaştıklarını çok beğendim. İyi bir hafta diliyorum. Sevgiler

Sanem said...

Ciceklibahce tesekkurler :) Bu etamin isi hem keyifli hem de cok kolay bir is, ayrica kendisi hayatta becerebildigim tek elisidir. Ne kadar yorgun da olsam, aksamlari onbes dakka bile olsa elime alirim illaki. Ayrica Kemeraltinda bu etamin tablolardan satan bir dukkan vardi ya , hala var midir bilmem.

Nazli'cim haklisin :p Benim yaptiklarim daha zahmetli ve daha karisik genelde, ama bu ebruli renkler sanki isimi kolaylastirabilir gibi, yani bir cisim icin bes ton renk kullancagima, bir renkle isimi gorebilirim sanki..

eho said...

çok güzel görünüyorlar..ben pek beceremem ama bu tür zevkleri olanları hep tebrik etmişimdir

NuR said...

Sevgili Sanemciğim,
Çok şeker modeller, emek verip ve zaman ayırınca çok güzel işler yapılıyor tabii. Vazodaki çiçekler çok şirin. Paylaşımın için sağolasın canım, öptüm
Sevgiyle kal

Punto said...

Umarım bu güzel örnekleri gören hanım kızlarımız el işlerine merak sararlar, kültürleri yaşatırlar. Elinize sağlık.