13 February 2007

Hala oldum !




Bu kavun kafali, uzun parmakli ve bacakli kerata benim yegenim. Ilk yegenim. Uzaktan bile inanilmaz seviliyor, henuz hic dokunmadigim halde ozleniyormus. Derlerdi gerci, inanirdim da ama yasamak ayri guzelmis bu duyguyu.

24 comments:

Anonymous said...

Tebrik ederim Sinem Hanım,
Elinden tutup dondurma almaya gideceğiniz nice günler dilerim.

The Anonymous - Aşağı Troy Dükü - Blog Jandarması

Sanem said...

Tesekkur ederim bu guzel dilek icin ;)

Punto said...

Çocuklar çok güzel varlıklar. Hala olmakta. Halalar ve dayılar çok sevilirmiş.
Bir dede olarak şunu söyleyebilirim. Çocuğa sevgi verirseniz karşılığını kat kat alırsınız.

NAZLICA said...

Sanemciğim çok hoş bir haber bu. Kutlarım canım, sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olur inşallah. Maşallah cin gibi cinnn. Ben halayım ve inanılmaz güzel bir duygu. Kendi çocuğum olsa bu kadar severdim herhalde, onlar da beni çok severler. Seninki de öyle olacak eminim. Çok öptüm

Burcu - Mutfak Camı said...

Allah analı babalı büyütsün. Ben hala değilim henüz ama uzun yıllardır teyzeyim.Yeğen sevgisi bir başka gerçekten de. En kısa sürede minik kuzuya kavuşmanı diliyorum.Sevgiler...

ciceklibahce said...

Maşallah Allah bağışlasın! Ne güzel bir bebek:))
İtk'danmısın? Gayriyeden okudum da:) Anlattığı kaza itk'nın önünde olmuştuda:)

MorKoyun said...

tebrikler Sanem, bebise de Masallah diyelim.. ben de hala olmak istiyorum desem duyan olur mu acaba;) sevgiler

teyzenteyfik said...

Sanem!!! ne güzel haber ... seni cok iyi anliyorum, benim de bir tane yegenim var, ben de halayim. Daha bir yasinda bizim minik. Ve cok cok baska tatlari oluyormus gercekten de. Sen bir de onun kokusunu alsan, nasil özlersin onu, biliyor musun. Ben buraya gelirken, minicik coraplarini, beresini falan da alip gelmistim, kokusu üstüne sinmistir koklarim diye. :)
Cok güzel, saglikli, herzaman sevdiklerinin arasinda oldugu bir ömrü olsun yegeninin.

Sanem said...

Evet Punto abi, umarim uzaktan da olsa cok sevilirim ;) Aksini dusunemiyorum bile.

Nazli'cim, cok tesekkurler, cin gibi degil mi gercekten, bir de parmaklari gorsen..

Burcu'cum insallah dilegin biran once gerceklesir de doya doya sikarim su yanaklardan ;)


Ciceklibahce ;) IFK'danim da ITK'ya cok yakindim malum sebeblerden oturu, e birde mekan olarak da yakindik bilirsin. Bir de 92 mezunuyum. Sen?

Morkoyun, ben epey bi bekledim hala olmak icin, umarim sen beklemezsin canim, bir de simdi sana yazarken yani suan dusundum de, insallah bu veletin resim yetenegi babasina ceker, babasi da kuccukken karikatur felan cizerdi.

Teyzen'cim ben ona gonderdigim minik zibinlari falan daha o dogmadan once kokladim, sevdim felan nasil olsa giycek diye. Ciddiyim. Henuz gormeden merak ediyor, ozluyorum, gorunce ne yapcam dusunemiyorum.

Ve herkese guzel dilekleriniz icin ayri ayri tesekkur ederim, sevgiler..

Ayçiçeği said...

Tebrik ederim, maşallah çok şeker birşey :))

ciceklibahce said...

93 mezunu! Biraz daha araştırsak tanıdık çıkacağız neredeyse:))

Anonymous said...

Canim arkadasim siteni cok begendim ,islemelerin hepsi birbirinden guzel,boregini yemistim birdefa bunu okuyanlarin hepsine tavsiye ederim yapmalarini, hic pisman olmazlar buarada yegenin cok tatli.

NuR said...

Sevgili Sanem,
Seni kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün, iyi yazı yazsın. Bir hala olarak çok güzel bir duygu olduğunu biliyorum. Genelde teyzeler daha çok sevilir derler...ama bu ilişkilerdeki duruma bağlı. Benim ikinci oğlumun kraliçe halam demesi ömre bedel. Yazın oda yanımda olur, beraber yüzeriz, alışverişi birlikte yaparız. O benim alışveriş müdürümdür. Sana da böyle güzellikleri paylaşmanı dilerim canım.Öptüm, iyi hafta sonu olsun

newyork'ta bir adam said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sanem said...
This comment has been removed by the author.
Sanem said...

Aycicegi, cok tesekkur ederim, darisi basina demeli miyim?

Ciceklibahce, demek ki ben bir donem once mezun olmusum bu durumda dimi? :)

Sevgi'cim, sen iste ben sana seve seve gene yaparim o borekten..

Sennurcum, bizim yegenin cok tatli bir teyzesi var ve sanirim mesafeden dolayi kralice unvani simdiden onda sayilir, e ben prenseslige de raziyim bu durumda.

Ny'ta bir adam, mesajinizi kendi eksik mesajimi silerken yanlislikla silmis bulunuyorum, oncleikle bu yuzden ozur diler, arkadasindan da cok tesekkur ederim dilekleriniz icin, yegenimin gozleri dediginiz gibi simdilik mavi, bakalim nolcak. Bu arada blogunuza biraktigim yoruma istinaden eklemek isterim ki Japonlar Turkleri gercekten sever gozukurler ama onlar aslinda kimseyi sevmezler.

Tijen said...

Sevgili Sanem,
10 aylık bir hala olarak duygunu çok iyi anlıyorum. Ben de ilk iki ayını göremedim miniğimin. Şimdi yine uzaklarda ama onu görme fırsatı yaratabildiğimde yanında olmak için elimden geleni yapıyorum. Nice birlikte yıllara...
Tijen

bembi said...

Tebrik ederim :) sağlıklı mutlu ve bol şanslı olur inşallah! ben de teyzeyim ve hiç bişeye değişilmiyor yiğen :o)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Sanemciğim.
Yorumu bi önceki posta bırakmışım yanlışlıkla. Acemilik böyle oluyo işte demek ki. Yalnız bu bebiş çok tatlı ya.. Allah nazarlardan saklasın. Ben de yeni hala oldum. Çok güzel bi duygu. Hala demeye başlayınca taaa bi tatlı oluyo bunlar.

Asortik Krep said...

Tebrikler :)

B5 said...

benden de tebrikler, hersey diledigi gibi olsun hayatta :)
benim yazin bize katilacak 4yasindaki yegenim genetik olarak bana benzemeyecek ama yine de simdiden ben de heyecanliyim...
Sevgiler,

Sanem said...

Cok tesekkur ederim ;) Sevgiler herkese

Anonymous said...

sanemcim;
bide uzaylı yok derler. umarım senin gibi zeki olur:) benim 13. yeğen geçen hafta geldi, artık bu tür haberleri kanıksadım. he bide bazı yorumlarda bebek için yazmışlar çok şirin falan die. pehh diyorum:)) senın kadar değil

Anonymous said...

Bebekken cirkin olan, buyuyunce guzel olur derler azizim, gorucez ilerde nasil olcak, hem fazla esmerler hep sarisinlari niye boyle kiskanir ki, Selamlar hocam :)