27 April 2007


Lost adlı dizinin fazla müdavimi olamasam da, biraz Sawyer biraz da Deep Dish'in hatırına, bu akşam ikinci sezonun sondan dördüncü ( sekizinciymiş,bir dvdden iki cd çıktı, ) bölümüne gelmiş bulunmaktayım. Televizyon karşısında bile uzun süreli sabit oturamama ve illaki birden fazla şeyle meşgul olma huyundan müzdarip olan şahsım, bir taraftan Waltz nerelerde diye ekrana takılıp, bir yandan da yandaki saksıları ortaya çıkardı. Alınan pakette toplam işleme süresinin 22 saat verilmesine net bir anlam veremesem de, bu süreci Amerikanyalıların yavaşlıklarına bağlayıp, toplam bir buçuk saati bile bulmayan zaman dilimine sığdırmayı da el çabukluğuma verdim. Üstteki minik arıyı ayrıca sevip, n'oldu bizim dil yarası maskotu diye düşünmekten de kendimi alamadım.



Yandaki çerçeve paketin içinde vardı zaten. Ama siz daha güzelini kendim çizerim derseniz, o da olur. Şimdi bunu tutup da kendi evime asmam fazla anlamlı olmayacağından, doğum günü kızı olan sevgili Ebru'ya armağan etmeli hem de gene geç hatırladığım için af dilemeli.. 20 sene var ortada, ayıp benimkisi..








Siz de yapmak isterseniz, örnek burada.


13 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.. ellerine sağlık.:) ayrıca onun öyle bir buçuk saatte, hem de lost seyrederken bitmiş olması, hakiki Türk tezcanlığı ve senin el becerindir diye düşünüyorum.:) sevgiler becerikli kız..:)

MeRaiL said...

Sanirim dimensions'a ait.
cok tatli bir ornek, kendi cercevesinde daha bir espirili duruyor.;)
Sirin bir hediye..

Anonymous said...

Cok hos bir ornek. Sade ve guzel bir hediye.Daha ne olsun.Ellerine saglik.

MorKoyun said...

Oncelikle eline saglik, bir de Lost'a katik edip islemissin bravo:)
Nacizane kaba hesapla, 22 saatin 2 saati olayi kavrayip, kumasi ortalamak, kareleri saymak, yanlis sayip basa donmek, ip renklerini secmek, igneye gecirmek vs gibi aktivitelere harcandiginda kalan 20 saati 4 saksiya bolersek-ariyi ucuncu guduk saksiya ilave ediyorum-,saksi basina 5 saat (300 dakika) kaliyor. Goz karari her saksi enine boyuna 150 etamin karesi olsa, bir cift carpiya iki, her ilmege bir dakika dusuyor ki bence bir dakika bir diyet kola firti, bir kurabiye isirigi ve kirintilarinin cirpilmasi icin gayet makul bir sure:))

Sanem said...

Incegulcum, cok tesekkur ederim :)

Merail, senin de sitende etaminler var, simdilik goz ucuyla yokladim, birazdan detaya inicem..

Sevilay, cok saolasin, kendisi de gorup cok begenmis zaten ;)

Morkoyun ;) hesaba bayildim, saksi basi bes saat demek :) Valla ben ne kare saydim, ne ipleri renklerine ayirdim, en cok zaman alan sey igneyi iplige gecirip dugum yapmak benim icin, guzel dugumu beceremem ;) Waltz buluncak mi?

B5 said...

Cok sevimli olmus. Baka baka ben de bir gün baslamak isteyecekmisim gibi geliyor bu carpilara.. Üstelik burada da her yerde var cesit cesit desen, birsey lazimsa göndereyim bu Cermen islerinden. Italya´da bile bu kadar görmüyorum. Teyzelerde falan var.

Ben de 22 saat deyince X´leri hesaplamayi düsündüm, sonra yorumlarda görünce :)... 22 saat komik gercekten.

Lostlarsa birikti bizde, esim yarin geliyor, ayriyken izleyemiyoruz. Ben de parodilerine bakip bakip duruyorum özlemden, nasil bir diziyse artik. Biraz Sawyer, biraz deniz, biraz gerceküstü hatirina ;)

(Sarkiya cok sevindim :))))Bu sekilde dinlememistim.)

Sevgiler,

Anonymous said...

Sanem'ciğim, marifetli arkadaşım benim :) Ellerine sağlık..
Çok yaratıcı sayılmam zaten de Lost'u izlerken sadece teori üretmekle meşgul oluyorum :) Bi'şeyleri çözmeye veriyorum aklımı o diziyle ilgili.. Ama sana bir kez daha helal olsun, süper olmuş..

Lost'u izlerken bile etamin işleyen (hem de çok güzel) canım arkadaşıma kocaman bir alkış gönderiyorum taaa uzaklardan..
Öptüm çok..

Sanem said...

Sevgili B5, sarkiyi ben de cok severim ama gel gor artik ne kendi blogumda ne de sizlerin blogundaki muzikleri dinleyemez oldum, butun gun nedir ariza diye donup duruyorum ortaliklarda bulamadim. Bir bilen varsa yardim eder belki :) Carpi isleri keyifli aslinda, hele boyle kucuk desenler, artik benim icin cok basit kaliyor desem abartmis olur muyum ;) Teklifin icin cok tesekkur eder, olur da bir gun bu ise girismek istersen senin icin minnacik bir ornek gondermekten memnun olcagima emin olmani isterim. Dedigin gibi lost tek basina zevkli olmuyor, ben de yalniz seyretmem hic. Selamlar burdan ;)

Bilun'cum ben cozdum o diziyi, dizi oyle bir hal aliyor ki, anlamsiz bir cok detay bile yakalasan gene de bir sonraki bolumu merak ediyorsun. Veya bu dizideki gibi herkes illaki sevmek zorunda hissetigi icin diziyi seviyor, bir cesit kosullanma gibi. Sawyerin benzetmelerine guluyorum ben en cok.

Anonymous said...

Çok şık çok...

Sndrfknella said...

Ebruuuu çok şanslı olduğunun farkında mısın?? (Okuyor olduğunu düşündüm yorumları) Hem Sanem gibi dünya tatlısı bir arkadaşın var hem de bu zaten yetmezmiş gibi sana el emeği göz nuru nefis bir hediye yapıyor. Bakma sen onun 1,5 saatten az zamanda yapmış olmasından. Başkası yapıyor olsaydı 22 saatini alacaktı. Sen onu 22 saat gözlerini sırf bu işe memur etmiş say ;)

Bu arada Sanemcim, evet 22 saat biraz (!) abartılmış bir süre ama hem tv izleyip hem de etamin yapabilmek hem de bu kadar kısa sürede arkadaşların da söylediği gibi tamamen senin becerin. Ben tv seyrederken sadece örgü örebiliyorum :D Bir de ben de senin gibi el yapımı hediyeler yapıp vermeyi daha çok seviyorum :)

Ellerine sağlık, her zaman ki gibi çok güzel olmuş.

Sevgiyle kucaklıyorum :)

Admin said...

Tatlim merhaba, cok sirin olmus senin gibi, arkadasin mutlu gunlerde kullansin, ellerine, gozlerine saglik,sevgilerimle...

Sanem said...

Teşekkürler Meltem, yaptık işte kendi çapımızda.

Aslında fazla ozenmedım dıye ıtıraf etmelıyım sndrfknella'cım,kenar cızgılerının ozellıkle bıraz bastan savma oldugunu bılıyorum, ama olsun, bır yandan heyecanlı bır bolum dıger yandan bu pek ıyıydım yanı. Ebru okumus burayı ama cevabını maıl olarak atmıs, dur soylıyım okusun barı tekrar. Ayrıca sobeyı de cevapladım ;)

Hatıce teşekkürler güzel sozlerın ıcın ama ben daha şirinim ;P Saka bır yana bak senin kız bu ornegı kesın sever gıbı dusunuyorum, bır baksın bakalım. Selamlar buradan ;)

Anonymous said...

merhaba sanem,
cok guzel olmus bu etamin tablo, elinize saglik. ne keyifli gorunuyor, ozendim simdi. bir yaz boyunca buyukannem icin etamin bir buzdolabi ortusu islemistim ben de. cok buyuk ve karisik bir modeldi, herhalde o yuzden bir daha elime almak aklima gelmedi. ama sizin yaptiginiz cok sirin. buradaki hobi malzemeleri satan dukkanlarda olur mu ki, ben de alsam.