08 May 2007

Türkiye tanıtım filmi geçti elime. Izlemek isteyenler için linkler şu; Türkçe , İngilizce ve İtalyanca.

8 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

sanemcim, çok güzel ve faydalı bir tanıtım filmi.. kim hazırlamışsa ellerine sağlık.. paylaşımın için teşekkürler canım. akşam çocuklara da seyrettiricem mutlaka.:) sevgiler, öpücükler kocaman..:)

Punto said...

Bu tip tanıtım filmlerinde çok geç kaldığımız bir gerçek. Ama yine de zararın neresinden dönülürse kârdır diyorum ve paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel hazırlanmış.

Anonymous said...

Turkiyemizin tanitim flimi cok guzel olmus gercekten.Bu tanitimi hazirlayanlarin ellerine saglik.Paylasimin icin tesekkurler.
sevgiler

Açalya said...

Ben de cok begendim, tesekkurler paylastigin icin.

Anonymous said...

Sanem merhaba,
sayfani asli biceni ararken buldum. japon dilinde sinif arkadasiydik, muhtemelen zor hatirlarsin ama olsun sadece meraba demek istedim zaten. aa bu arada isim ozlem neptun. selamlar.

Anonymous said...

Çok güzel bu tanıtım filmi.. Teşekkürler Sanemcim :)

Sanem said...

Sevgili Incegul, seyrettirdin mi cocuklara? Begendiler mi :) Cok sevgiler.

Punto amca, gec kalindigi bir gercek, ayrica ne yapilirsa yapilsin uzun sureli olmuyor, bir zaman sonra ise ses soluk kesiliyor sanki. Bir de dogal zenginliklerimizi en iyi sekilde degerlendirebilsek, reklama bile gerek kalmaz bence.

Sevilay'cim ben de sana ve tum yorum birakan arkadaslarima tesekkur ederim.

Acalya, ben de cok begendim, Philadelphia ismi Yunancadan geliyor biliyordum, Anadoludanmis meger.

Ozlem, merhaba! Yorumunu okudugumdan beri inan o yerin altindaki karanlik sinifi gozumun onune getirmeye calisiyorum. Hatirlamak istiyorum, hem de cok, hem senin beni nasil hatirladigina ve tanidigina da sasirdim ;) Tulinleri taniyorsun o zaman, Duygu'yu? Gorusmek isterim, sanemsan@yahoo.com

Biluncum ben tesekkur ederim ;)

B5 said...

Ben de gönderdim bile tüm Italya´ya ;)