06 August 2007

Etamin örnekleri

Ne zamandır etamin modeli eklemediğimin farkındayım aslında, halbuki bu blogun ilk içeriğiydi bu çarpı işaretlerinden türeyen tablolar. Sonra işler değişti, benimle alakalı her türlü şeyden iş adı altında bahseder oldum. Benim işim değil dediğim şeyi baktım yapıyorum; olur olmaz yazıyorum. İddiasız, kendi çapında, hatta bu çapın çok geniş olmadığının da pek ala farkında olarak günlük tutmama rağmen, artık etamin modellerini de güncellemeye başlıyorum. Konuyu açmışken belirtmek isterim ki, sonradan farkettiğim yorumların bir kaçında bazı tabloların şemaları istenmiş ve ben fena halde atlamışım, en kısa zamanda da bu istekler yerine ulaşacaktır sayın etaminsever, gecikmeyi affediniz.

Aşağıdakiler de dergilerden gelişigüzel seçilmiş, kısa vadede ortaya çıkabilecek örnekler. Detayları burada.











22 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Tombiş kız örneklerine fena halde bayıldım sayın yazar.:)) Hakikaten hepsi çok şeker de, o ikisi süper.:))

Bir Derin Masalı said...

Hepsi harika . Nasıl yapıyosun ya bunları. Ben hiç sabredemem.:))

mrl's page said...

Merhaba Sanemcim,

Çok güzelmiş bu etamin modellerin, kırmızı elbiseli benim favorim :)

Ampüldeki kaktüsümü hazırladım, merak ediyordun sen... İşin aslı bunu yapmama sen sebep oldun :)

Sevgiler
~mrl~

NAZLICA said...

Sanemciğim, etaminle sınırlandırmamanı istiyorum. Çok güzel konular paylaşıyorsun. Küçük figürler harika. Sıkılmadan küçük armağanlar da hazırlanabilir bunlarla. Farkettiğin gibi bloğumun şablonu yeni. Arada bir değiştirmek bana iyi geliyor. Beğenin için teşekkür ederim canım. İyi bir hafta diliyorum.

Mutlu Kum Taneleri said...

Bende etamin yapmayı çok severdim. Keşke şimdide zamanım olsada yapsam.

MorKoyun said...

Sanem hanimcigim, simdi ben istiyorumki siz su en alttaki baliklari olcun bicin yanyana dizin bir nevresim olsun efendime soyleyeyim bir camasir makinasi ortusu olsun-hala kullanan vardir herhalde-kenarina isleyiverin. Sonra resimleyip gonderin nasil duruyor bir gorelim:) Inanin vaktim olsa sizi zahmete sokmam, yapiveririm:)
Operim.

Sanem said...

O tontinilerin devami da var Incegul'cüm, sıra sıra ekliycem hepsini ;)


Hande, aslında ben de inanılmaz telaşlı ve dinamik bir kişilik olmama rağmen, bu antisosyal ortam bana etamin sabrı da verdi, birazcık sakinlik de. Ama bu örnekleri işlemedim ben, şu en alttaki balıkta gözüm var sadece.

Mrl kaç ampül gider kim bilir ben elimi atsam o işe, yumurtayı bile doğru düzgün kırmadan toprakla doldurmak için heba olan olanaydı. Kaktüs en sevdiğimdir benim de, sebeb olmuş olmak çok güzel ;)

Nazlı'cım teşekkür ederim güzel sözlerin için ;) Yeni şablonunu da güle güle kullan ama benim favorim o ilk kullandığın, üzerinde kurdele işleri olandı, nefisti. Bu arada ben hala kendime bir logo bulup da ekliyemedim.


Mutlu kadın, etamin sadece sabır işi aslında, zaman sana kalmış, hani sırf ekrana takılmaktansa bir yandan da elim işlesin dersen iyi bir uğraştır mesela. Benim en tercih ettiğim zamanlardır zira.


Morkoyun yavrucum, bizim K.K ın çeyizine bu kefalleri buzdolabı örtüsü olarak nakşetmeyi düşünüyoruz, lakin çamaşır makinesini hala dışarıdan idare etmekte. Ellerinden öper :)

B5 said...

Yine bu carpi ve örtü cahili olarak bir soru soruyorum:

Mesela kötü kalitede bir fotografimiz var. Onu bilgisayarda büyüttükce büyütüyoruz taa ki küp küp olana kadar. Sonra onun bir ciktisini alip, uygun renkli ipleri bulup bir kumasin (carpilik kumasi) üzerine koyuyoruz. Carpilari tersten dikiyoruz. Iste size gercek fotografin etamine uyarlanisi....

Olur mu? Cok mu attim? Bilmedigimi söylemistim...
----------------------------

ps: Dikili kalan kagit icin önerim: eriyen kagit kullanilmasi... (?)
ps:2 Bir de ciktinin negatifinin alinmasi. Aynada yansir halinin yani..

Pınarın Kulubesi said...

Kış günlerinin güzel hobisi etamin, bana çok huzur verici geliyor etamin işleyen kızları düşünmek, kuzine soba başında olsa... Bir kedi olsa... İşlediğim etaminler için çerçeve ayarladım, sıra onları çerçeveleyip evin uygun köşelerine asmakta...

Reyyan Demir said...

Merhaba
Bu etaminler cok sirin:)
Modeller icin tesekkurler

Bu arada kandilinikutlamak istiyorum
selam ve sevgilerimle

reyyan

Admin said...

Sevgili Sanem
etaminler cok sirin canim, tesekkurler paylasimin icin.Arada bir yazarsan yine sahsen ben cok mutlu olurum. Kandilin kutlu olsun, sevgiler...

Anonymous said...

Çok güzel ve modern işler bravo valla

Anonymous said...

çok güzel çalışmalar,tebrik ederim.
işlerken meditasyon da oluyormu?
sevgiler,jale (tokyo)

Sndrfknella said...

Sanem'cim, tontiş hanım kızlara bayıldım :D Sen ekledikçe ben de seriyi tamamlarım gibime geliyor ;)) Kumaş ve iplik almalı ilk fırsatta :)))

Öptüm çok

Sevgiler :))))

BALDAN TATLI said...

Etamin gibi insanı dinlendiren bir şey yok herhalde. Ama sen yinede yaptığın her işten bahsetmeye devam et canım. Sevgiyle kal.

PERİLİ KÖŞK said...

ben senin tüm konularda yazmanı seviyorum,etaminlerine zaten bayılıyorum ama yaşamdan konularla da dertleşmek iyi oluyor ...

Selen said...

Ay tombul kızları çok sevdim ben :)
Öperim canım seni tatilden

B5 said...

Simdi de ben merak ettim birden.. Iyi misin?

NAZLICA said...

Sanemciğim nerelerdesin. Umarım herşey yolundadır.Meraklandırma bizi. İyi bir hafta diliyorum. Sevgiler

PERİLİ KÖŞK said...

tatildemiyiz,nasılız,merak ettik valla....

pecete said...

Sanem'ciğim; bütün maillerini aldım ama bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyi misin? Nerdesin?

Sanem said...

b5 :)) Dediğin şey gayet olası, hatta böyle bir program bile mevcut. Renkleri otomotik ayarlıyor, ve veriyorsun programı makineye kendi bile işliyor. Artık bu işler hobi olmaktan çıkmak üzere. Ben inatla elde zaman buldukça yapma taraftarıyım, başka yapabildiğim bir iş yok zira. Çok sevgiler.



Pınar'cım merak ediyorum çerçevelerini, asınca bir güzel de fotoğraflarsın di mi? Ben hala elimdekileri bitiremedim, öylece duruyorlar.


Hatice'cim yazmaz mıyım, hatta biraz önce senin yazdığını da aldım, okudum, çok teşekkürler.

Reyyan merhaba, bu modellerin devamını getirmeli evet, hem şirin hem en kolay olanlar bunlar.


Eda, yapana bravo , biz arada aracıyız ;) Ne zamandır doğru düzgün yapamıyorum, kış gelsin diye bekliyorum.


Jalesan, oluyor valla. Dalıp gidiyor insan, ne flashbackler yaşıyorum bir bilsen ;) İşe yarıyor mu peki? Yok hala aynıyım, asma kavak yaprağıyım.

Sndrfknella, kedili örnekler ekliycem senin için, hatta bir tane de sana göndermeli hazır kitlerden, kış için birebir. Mesajımı almış mıydın? ;)



Baldantatlı, annenin başarılı bir anjiyo geçirmiş olmasını dilerim ve tabii nice sağlıklı günler. Etamin sırt ağrıları yapmaya başlamadığı sürece en dinlendirici el işidir, kesinlikle haklısın.


Periliköşk, teşekkür ederim, pek yaşamdan paylaşım sayılmasa da benimkisi, idare eder işte.



Selen ;) Şirince'ye gitmissin, şarapları denedin mi, gözlemeler nasıldı? Benim memlekette dolanmış durmuşsun, ah orada olsaydım, hala burdayım ve bir süre daha burdayım ;( Benim gidiş gene uzadı...


B5, bir sen bir Sndrfknella! Teşekkür ederim, iyiyim. Sadece yoğun ve yorgunum.


Nazlı'cım mutlu yıllar, doğumgünün gelmiş geçmiş, ben kaçırmışım. Teşekkürler, herşey yolunda, yani aynı işte. Ben de güzel bir hafta ve ömür dilerim sana.


Perili, ne tatili canım , ben daha bir sene tatil nedir bilemem. Gerçi buranında tatilden farkı yok ya, öyle rutin ki aslında...

Peçete ;) Aldığını duydum, senin nasıl yoğun olduğunu da biliyorum, Bebi'yi öperim.