22 August 2007

K.K




Polimer kil hangi reyonda acaba sorusuna aldığı cevap, daha önce kil denemesinde bulundunuz mu olunca, altı yaş gurubuna ait olan kil mi hamur mu artık ne olursa ile eve gelip, televizyon karşısında ağaç yapma esnasında daha yaratıcı olma gayreti ile ortaya beni çıkardı. Ağaç yapmaya kutunun üstündeki resimden hevesle başladı, dalları yapmak zor gelince, ters çevirip kütüğün başına gene kutudaki Edi resminden kopya ile portakal rengi yuvarlak kafa yaptı, mavi saçı saçma bulup, direk kaşa çalıştı. Haftalardır evin muhtelif köşelerinde bekletildikten sonra, en ücra köşede mosturalık olmadan evvel, burada da vücut bulmaktan ötürü mutluyum. Adım KK. Korsan Kazım.  Bana bakıp da; iyi ki Sanem polimer kile başlamadı heba ederdi demeyin, çoktan başladı, lakin bu aralar koşuşturmaca ile mücadele etmekte, az zaman sonra eserleri ile tekrar burada olmak üzere de selam etmekte.

27 comments:

Admin said...

Sevgili Mr.Korsan Kazim
Isim ablan cok becerikli bir sirinedir. Bu gunlerdeki telasi bir atlatsin goreceksin polimer kil ile de nelere isim ablasi olacak.Sanemim basarilarinin devamini dilerim, sevgiler...

Pınarın Kulubesi said...

Sevgili Korsan Kazım, ABD'de olduğun için mi bu takma ismi kullanıyorsun? Türkiye'de olsan senin adın Cemil İpekçi idi bana göre:) Polimer Kil olayından sonra modaya da el atsa diyorum seni yapan güzel eller:) O ellere sevgi ve selamlarımızı da iletmeyi unutma! Sana çok güzel arkadaşlar kazandıracağından da eminim.
sevgiler

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Öncelikle sana tekrar erişebildiğim için çok mutluyum. Çok sinir bozucu bir yazıydı o. Mahkeme falan.:(((
Bu Korsan Kazım pek güzel olmuş. Sen devam et canım. Korsan Kazımın düğünü için anası, babası, kardeşleri falan lazım. Bu arkadaşa bir aile yapıver o güzel ellerinle. Öpüyorum seni. Becerikli kız.:)))

Tuhfe said...

Sevgili sanem desteğin için teşekkür ederim, sağol. Sana da sabırlar dilerim.

Sevgiler.

NAZLICA said...

Ne güzel Sanemciğim özgün birşey çıkmış ortaya. Devamını istiyorum ben. Mesala diyorum bir safinaz yapsan kendi yorumunla. Fimoya yeni başlayan biri için süper. Becerikli ve gayretlisin canım. Sevgiler

Aybike Ceylan said...

Sanem'cigim,
Cok seker olmus. Kosturmacalarinda sana kolayliklar diliyorum.
Sevgiler

Sanem said...

Dantelci, çok teşekkürler, kısa zamanda kilden boncuklarımı da yayınlıycam.

Pınarın Kulubesi, sen dedıkten sonra farkettim ki Cemil İpek'çiyi andırıyor evet. Ama Korsan Kazım ismi tamamen alakasız burayla, oldukça kişisel ;)

Incegul, ne mahkemesi, ben bir şey mi kaçırdım bu zamanda? Kazım'a aıle yapma işine girer miyim bilmem, belki etraftaki çocuklara bu işi devrederim, hayal güçlerine bırakırım.

Tuhfe, Allah geride kalanlara sabır versin, sana da acını unutturacak başka acı vermesin...

Nazlı, Safinaz süper olurdu aslında, iki uzun bacak ustune kucuk bir gövde ile biterdi iş ;) Çok teşekkürler.


Aybike, hoşgeldin, ben de sana kolaylıklar dilerim, sen yokken pugaca tarıflerını kullandım , pek guzel oldular.

Anonymous said...

Korsan kazim super olmus. Basarilarinin devamini dilerim. Simdiden kolay gelsin.

Anonymous said...

Korsan kazim super olmus. Basarilarinin devamini dilerim. Simdiden kolay gelsin.

Anonymous said...

BAKİLER SEVGİLER,ADINA NİCE DİLEKLER VARDIR.ÖLÜMÜ BİLE AYIRIR SAYMAYAN,GÖNÜLLER VARDIR.MESAFELER ARAYA SET ÇEKMİŞSE NE ÇIKAR.DUALARDA BİRLEŞEN GÖNÜLLER VARDIR...HAYIRLI CUMALAR.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Senin linki tıklayınca, bu bloga mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir, diye bir yazı çıkıyordu şeker. Sen görmedin mi? Neyse ki artık yok. Boşver görmediğin iyi olmuş.

Deniz said...

Niye iyi ki başlamamış polimer kile diyelim yahu! İlk eser için gayet şahane :) Sen neleeer neler yaparsın dur da bak daha...

Timur said...

Korsan Kazım :)
ben de komiser Nazım :)))

Sanem çok iyiydi
o güzel kızın adı ne acaba

timur

Sanem said...

Sevos, saolasın, bir kaç cumadır beni mahcup ediyorsun, bir dahakine ben kutlamalıyım, olmuyor böyle ;)

Incegul, ne mahkemesi valla benim haberim olmadı, gıyabımda neler olmuş meğer, ahahah! valla olur mu olur, 'ben de tanımıyorum' diye topic yapsam diyorum mesela.

Dnz, benim Kazım'ı sana emanet ediyorum, kendisinin tarzı senin ellerinde.

Komiserim sizin bloga girilmiyor malum, Ankara'nın susuzluğu bir yana, Çankayası bir yana da, siz nasılsınız bari? Mine hanıma da selamlar görürseniz.

O güzel kızın sahibi Morkoyun hanımdır, kendisi ne uygun görürse artık ;)

Timur said...

Sagol Sanem iyiyim
biraz ara vermiştim bloga , hatta tamamen bırakmak gibi bir düşüncem de vardı , ama bırakamadım açıkcası
şuan açık :)
sevgiler Sanem

timur

Anonymous said...

Bugün ellerini her zamankinden çok aç avuçlarına melekler gül koysun,gülü kokla yüreğin coşsun duaların kabul, kandilin mübarek olsun

Deniz said...

Sanemcim, selamlar, ne hos seyler var burda boyle...
Cahilligimi hos gor ama nasil mailllesebiliyoruz, benim adresim dbokesoy@gmail.com
sevgiler
Deniz

Anonymous said...

ya bak sımdı sanem ben merak ederım
bu arkadası:'' sevos '' alaskına
sen kımsın yaw.bak cok ıyı-sempati
bi arkadassın valla.ama kımlıgını
acıkla..

gercı havalardanmı ne,hanı herkes gergın bu ara.ama sevos kımsın sen ya kuzum?sevgi saygı herkese,veysi

BALDAN TATLI said...

Polimer kilden bende çalışmalar yapmıştım. Ama ben sadece cam üzerinde çalıştım. Zevkli ve değişik bir uğraş esasında. Sevgiyle kal.

MorKoyun said...

Simdi aldigim bir habere gore K.K'a uygun gordugum kizimin soz konusu vesikalik resmi postada kaybolmustur:)) Duyan bilen eline geciren olursa resme iyi baksin, korusun kollasin. Sanemanimcigim, ciceginizi sekerinizi alin gelin, malum ben antremanliyim bir suredir bu konuda, isi tez elden baglayalim:))

Açalya said...

çiçekler arasında yavaş çekim koşan KK. geldi gözümün önüne...bi dakkka! bu KK. Kastamonu'lu Köçek de olabilür mü acabağa? :)))

Sanem said...

Timur, iyi yapmissin kapatmamakla :)


Sevos, senin de kandilin kutlu olsun, nice kandiller :)

Merhaba Deniz, gmailden bir mail adresi de bu blog icin almali, alir almaz da sana yazmali :)

Veysi kardes, hayrola diye sorsam? Sevos veya bir baskasi kimligini niye aciklasin, ayrica bu tip atismalarin yeri benim sayfam olmasin, kendisinin sayfasini da biliyor olabilirsiniz kanimca.


Baldan tatlicim, ben de cam uzerine bir calisma yaptim, firinladim , simdi mumluk olarak duruyor, zevkli bir ugras, evet.

Dunurcan, hosgeldin. Biz direk istediginiz herhrangi baska bir sey varsa onu alip gelsek, istek sarki da olur mesela. Neler yedin ictin, anlat bakalim.


Acalya ilahi :)) Cicekler arasinda kosan KK :) Kastamonulu Kocek diye unlenmis biri var mi cidden, ben kacirmisim.

Anonymous said...

ya sanem neolcak bu anonımlerın halı?Gelenden tokat-gıdenden tokat.
bıraz tolerans be kardes.sımarık dıger bloklardanda bıktım.sen ıyı ol bıraz bakalım.veysı

Anonymous said...

haa unutmusum,gayet masum ve art niyetsiz sormustum...veysi

B5 said...

Polimer calismadim ama o kadar cok rastliyorum ki reyonlarda,bir gün merakimi giderebilirim. Plastelinle basladim kille bitirdim bu isi. Hala acilmadik kil paketi var evde, kolay kuruyan, yüksek isili firin istemeyen kil... O kadar pahali ki aslinda.. Istanbul'da iken karsi yakada bir cömlekci satardi, tüm akademi onlardan alirdi kili.
Üsküdar da izbe bir yerde.. Kili de dereden falan getiriyorlardi sanirim :)... Kilosu?? Para oranini unuttum: bir ekmek fiyatina diyelim.. Ne zor tasinirdi.

Yeni ugrasini sevdim. Seni izlemeye devam belki birseyler ögrenirim :)
Sevgiler,

Anonymous said...

Harika görünüyor. Tebrikler...

Selen said...

Sanemciğim,
Yine yeni bir uğraşla harikalar yaratmaya hazırlanıyorsun sanırım ;) KK ve vesikalık pozcu kızımızı çok yakıştırdım. Dünürlük yakışacak Mor Koyun ve sana :P
Bu arada yanlış bilmiyorsam sevgili Ayşem de bu polimer kil ile Fimo çalışmaları yapmış zamanında. Sayfasında da bu konuda bir yazısını bulabilirsin. Bilmiyorsan diye yazayım dedim şekercim. Öperim çok (yeni yazıma bir ara uğra emi)