12 September 2009


Çok çalıştım, çok yoruldum, çok gurur duydum, çok sinir oldum, çok hasta oldum, çok yol gittim, çok kararlar aldım, çok başa döndüm, arada çok okudum, çok kapandım, çok korktum, çok çoştum, çok sırıttım, çok özledim... En endişe vereni nefes alamamaktan mütevellit hastaneye koşuşumdu. Bunca zaman azimle ve inançla üstesinden geleceğime inandığım astıma yenik düştüm. Kortizonun hasını aldım, isyan ettim, ama alıştım. En gurur vereni iş yerimde terfi edişimdi; grup lideri oldum. Şef falan diyorlar gıcık oluyorum, lider oldum efendim. Bakın bu kız nasıl yapıyor işini, aynen onun gibi yapcaksınız babında. Liderlikten uzak balık burcu özelliklerimle arada sinirden gözyaşlarımı içime akıttığım olmadı değil hani. Görevimi layığıyla hala ifa etmekteyim, canım çıkarcasına. Başka n'oldu mesela, hah Cincan artık yok.. Evlatlık verdik, evde ölmesin istedim, ortam değişirse yaşar diye düşündüm, haklı çıktım... Bodrum burnumda tütüyor, ota böceğe hislenir, olur olmaz flashbackler yaşar oldum. Homesick olmuşsun kuzum dedi uzman arkadaş, haklısın dedim, tası tarağı toplayıp gidesim var. Eski, ilk buraya geldiğim 20li yaş cesaretlerimi bir toplayıp, yakıcam gemilerimi.


Blogla alakalı not: Etamin yapmadım, blackwork yaptım, onu da Ece'nin annesine yaptım.




5 comments:

Mine said...

Vapurda kısacık zaman dilimine sığan ama sanki yıllardır birbirimizin hayatındaymışız gibi yaptığımız sohbeti hatırladım da...
Yazını okuyunca sana anlatmak istediğim o kadar çok şey birikmiş ki içimde... Eylülde gelebilirim demiştin. Umarım planların değişmemiştir.

NuR said...

Önce "geçmiş olsun" Allah şifa versin,, sonra da "liderlik" için kutlarım:) hayırlı olsun
Sevgiyle kal

Berceste said...

Sen bir don Turkiye'ye hic birseyin kalmaz. Astim falan viz gelip, tiris gecer! Cooook gecmis olsun. Sevgiler...

Pınarın Kulubesi said...

Sanem,
senle ortak derdimiz varmış bunca zaman haberim yokmuş. Maalesef bu derdi Can yaşıyor. 1 yıldan fazla bir süredir hergün azar azar aldığımız kortizon da henüz fayda etmedi. Doktorumuzun ümitlendirmesiyle devam ediyoruz. Bu kıştan ümitliyim, daha az hastane, doktor yüzü göreceğiz inşallah.

Lider Balığımıza Kocaman tebrikler. Bu sessizlik boşa değilmiş.
Hem iyi(terfi) hem kötü anlamda(astım:( )

Bizde seni çok özledik. Tasını bırak, tarağını al da gel, o da olur.

banu said...

Welcome back bacım...