02 December 2006

Cicekler










Bu ornekler cok eski, bazilarinin yanlarinda isaretler var. Sanirim biri en begendiklerini isaretlemis modellerime bakarken ;)

3 comments:

NAZLICA said...

Sevgili Sanem; Sayfamı ziyaret ettiğin için farkına vardım senin bloğunun, teşekkürler övgülerin için. Kategori olayı için epey kafa patlattım, aslında pek istediğim gibi olmadı. Örneğin otomatik olarak kategorilenmiş bir arşiv sayfası istiyorum, ilk zamanlar çok uğraştım beceremedim şimdi pek zaman bulamıyorum. Sana Kategori olayını nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum. nazlica.hobby@gmail.com adresime bir mail atarsan oradan seni cevaplandırabilirim. Kaneviçe ve etamin benim de çok sevdiğim nakışlar, sizlerin geleneklerimizi sürdürmeniz gerçekten sevindiriyor beni.Sevgiler gönderiyorum.

teyzenteyfik said...

Merhaba Sanem. tesadüfen sayfani gördüm ve bu kanevice örneklerine bayildim. Ben de kücükken yaz tatillerinde, komsularin ceyiz hazirlayan genc kizlarina heveslenir kanevice yapardim. Gercekten cok zevkli bir ugras. Aslinda bir perde yapma planim vardi, gerci simdi vakit sorunum var ama ben yine de senin sitenden faydalanip, plan yapmaya baslayayim.

Kolay gelsin sana, sevgiler...

Anonymous said...

sayfa beni hayal kırıklığına uğrattı.
aradığımı bulumadım.
modeller çok küçük büyütünce de hiç bir şey anlaşılmıyor.