12 December 2006

Kupe Cicekli




Bunu da yaklasik iki sene once yapmaya baslayip, sonra ne olduysa vazgecip, gecenlerde artik bitirmeye karar verip de bitirdigim bir tablo. Henuz cercevelenmedi, ve fotografta da idare eder durumda. Kisa zaman icinde iyi bir kamera almam lazim.

Asagida motiften ufak bir parca var. Bu tabloya isim bulamamistim, ama bakinca icinde en cok kupe cicegini sevdim ve zaten onun motifini koydum.

2 comments:

Anonymous said...

küpeli... Ben bayilirim bu cicege. taa kücüklügümden beri, cok güzel bulurum onu. Gecen baharda almistim bir saksi, sokaktaki cicek pazarindan ama o da bir kac ay sonra kurudu. oysa ki ne güzel cicekleri vardi aldigimda. Simdi azarken farkettim ki, benim tüm cicek sahibi olmak isteme deneyimlerim hep kötü sonuclanmis. Hepsi kurumus..:(
eline saglik cok güzel olmus bu arada. kendimi anlatmaktan tabloyu unuttum:)

Kendi blog bilgilerimle gönderemedim mesaji, ilginc.
ben,
teyzenteyfik.blogspot.com

Sanem said...

Evrim ben de cicekleri cok severim. Ama en cok kaktus besliyorum, sebebi ise malum. Zor kuruyorlar,hatta kurumuyorlar bunlar tam tersi rutubetleniyorlar ve curuyorlar. Wallmart'a gitmeyi hic sevmem ama oradaki minicik kaktuslere bayilirim. Sana tavsiye kaktus besle. Yetistir demek lazimdi dimi. Beslemek de ayni, sonucta elimden sadece beslemek geliyor.