03 March 2007

Gunler

Bu haftanın günlerini baz alan minik etamin tablolar, kenarları kırmızı pitikare kumasla geçilip, daha sonra ahşap çerçeve ile sonlandırılıp, gelişigüzel bir şekilde asılmak üzere bekletileceklerdir. Örnekleri Şennur'dan almıştım, kendisi hiç uşenmeden birkaç kere gönderdi, tekrar teşekkür ederim.. Aslında bu günlerin cumartesi ve pazarı da var ama , onlara baktıkça yorulduğumu hissedip, vazgeçtim yapmaktan. Tıklayın üzerine büyüsünler. Örneklere buradan ulasabilirsiniz.
*Yukardaki yazi buradan Turkcelestirilmistir.

11 comments:

Anonymous said...

merhaba canım yine döktürmüşssün süper gözüküyor

Ferhanca said...

Merhabalar,Sanem
sayfanız çok güzel bana uğradığınıza çok sevindim tanışmış olduk .
Amislerde bana çok enteresan gelir yıllar önce onlaral ilgi komedi bir flim izlemiştim..
Etaminler çok güzel,ben de Amerikadan almıştım işlemesi çok zor seven bir arkadaşım var al sana hediye ediyorum dedim .. bana çok kızıyor kızım gözlerim şaşı oldu ne bu diye .Biraz ufağını mı almışım ne.
mayısta yine gelicem inşallah bu sefer büyüklerinden alayım wallmart da vardırda siz bana marka verin usta olarak.etaminin daha büyük gözlüsü olsun..
selamlar ,sevgiler..Ferhan

NuR said...

Sevgili Sanemciğim,
Harika olmuşlar, çok sevimliler, asıldığı yere çok yakışacaklar, şimdiden güle güle kullan. Ayrıcada sevdiğin bir şeyi sana ulaştırmak benim için mutluluk vericiydi. Senin sabrına ve emeğine sağlık canım. Güzelim, bu beta blogger hikayesinden beri yorum yazmak eziyet halini aldı, sade ben değil herkes aynı şeyden şikayetçi. Valla inan canım yorum yazmak istemez oldu, sanırım herkesin beta olması için yapılıyor. Blogcu.com lara da yazamıyorum üf yaaaaa. Sağlığım fena değil, dişlerimle sorunum var, iki gündür oğluş çok hasta, ona üzülüyorum. İşte böyle güzelim, sana iyilikler diliyor, öpüyorum. İlgine teşekkürler.
Sevgiyle kal

gazel vakti said...

Etaminler harika.Bi etaminsever yapar ve işler olarak çok beğendim.Şennurun arşivinden iyice bi bakayım olmassa senden istesem yollarmısın.

gazel vakti said...

Bloğumdaki etamin örneği tanıdık gelir tabiki senden copy yaptım.Bayıldım hepsinede.Sana sormadım özür dilerim. Bu arada nerden buluyosun bunları bilmem.Hepsi harika.

Sanem said...

Saol Vildan'cim, yakin zamanda bizim gruba ornekleri ekliyecegim.

Bos yere merak etmemisim demek, dis agrisiysa eger, cok zordur malum, gecmis olsun hem sana hem oglusa :) Sevgilerimle canim.

Ferhanca, mayista hangi eyalete geliyorsun, yakin midir acaba? :) Etaminleri beraber seceriz diye sordum, saka bir yana A.C Moore veya Micheal's dan aliyorum, daha cok cesit ve ebatta bulmak mumkun oluyor ;) Sevgiler

Gazel'cim senin de yazilarini ben seviyorum, hele su cuzdan-para konusu hala aklimda. Etaminleri dergilerden buluyorum, modellerin orneklerini en kisa zamanda ekliyecegim ;) Ayrica hic sorun degil copy yapman, begendigine sevindim.

Berceste said...

Çok sevdim ben bu çalışkan hanımları! Eline, gözüne sağlık!

Ben başka birşeyi daha çok sevdim. Türkçe karakterler kullanılmadan yazılan yazıları, Türkçe karakterlere çeviren programı! Bence Dil Yarası grubumuza üye olup, bunu oradan duyurmalısın!

Sevgiler...

NAZLICA said...

Sanemciğim hadi beni kırma Cumartesi, Pazar'ı öksüz bırakma, olmazmı:))) Senin ve Nur'un ellerine sağlık canım.

B5 said...

Ne sevimli figürler. Bunlarin hepsi carpi degil mi? Nasil tektek yapildigini bile bilmiyorum. Böyle seyler konusunda hicbir bilgim yok. Ben örgü örebilmek de isterdim, hic tanidigim yoktu yapan, hala da yok. Elime igne alsam annem gülerdi halime ;).. O kadar yakismiyor yani. Etamin adinin nereden geldigini bile bilmiyorum... Renkleri öyle güzel ki...
Ben sadece resmini yapabilirim. :(

Sndrfknella said...

Cumartesi ve Pazar'ı da merak ettim ben şimdi :(

Pınarın Kulubesi said...

Merhaba Sanem
modellerin renkli çıktılarını aldım. Kısmetse bugün gidip kumaş ve ipliklerini alıcam. En çok zorlanacağım konu, iplik seçimi. O kadar çok renk var ki, umarım küçük yumakları vardır. Fazla iplik ziyan olmuş olmaz. Sürekli etamin yapıyor olsam hiç sorun olmazdı:) Bunları yapıp evin belli köşelerine asmak istiyorum:) Çalışkan hanımlar:) Cumartesi ile pazar ıda yapmak istiyorum ben kısmetse:)
sevgiler