12 April 2007

14 Nisan


14 Nisan'a az kala, gönlüm orada kendim buradayken, en iyisi bayrağımı şimdiden asayım dedim. Aşağıdaki şarkıyı da gerekli kişi ve yandaşlarına armağan edesim geldi..



23 comments:

Ferhanca said...

Bayrak harika!!!

Anonymous said...

Maalesef ben de orada olamayacağım :( Ama aynı düşünceleri taşıdığımı belirtmek adına, asacağım bayrağımı..

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Kurban olurum ben o bayrağa.:)))

Sndrfknella said...

Şarkı süper olmuş :)) Ben de pencereden sallandıracağım bayrağımı yarın :)

Kucak dolusu sevgiler Sanemcim :)

P.S. Pırasa macerasının sonunu merakla bekliyorum ;) Umarım beğenirsin.

Anonymous said...

''Sessiz kalmak ezilmiş insanların yaptığı eylemdir''. Ben sesimi yükseltiyorum ve diyorum ki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!

Bayrağım yürüyüşe gidemediğim için balkonda asılı kalacak.

***Ayrıca bana etamin modellerinin şablonlarını gönderirseniz ve de işleme tekniği konusunda birkaç ipucu verirseniz çok sevinirim.

Anonymous said...

Bayrak ve yazıyı bende blogumda kullandım. Umarım sanal hırsızlık olmamıştır. Ama bayrak çok güzeldi inşallah affedersiniz :)

Anonymous said...

Sanemcim,
izninle, bayrağını günlüğümde kullanacağım.
Mayısta NY'a geliyorum.Sen nerdesin?
Sevgiler!
Mine

B5 said...

Sarkiyi iyi oturmus ;)
Ben de bayrak assam uzaklardan? Kocaman olacak evde benimkinin aldigi üc sene önce hem de...
Asarim asarim..

Sanem said...

Ferhan'cım ben de içlerinden en ok bunu beğendim..

Bilun'cum diğer senelere göre daha çok katılan olması bekleniyormuş, yarın göreceğiz bakalım, bizler de uzaktan ses verenleriz ;)

İncegül'üm duydum ki sabah haberlerde, belki çıkacakmış savaş, aklıma kınalı kuzular geliyor.. ;(

Sndrfknella, şarkıyı çok seve seve dinlerken, R.'e en uyanın bunun olduğuna karar verdim. PIrasayı henüz yapmadım, ama dünkü köfteye domates ekledim, kulaklarını çınlattım. ;)

Muhterem, hoşgeldin. Günlüğüne de yazdığım gibi, en kısa zamanda istediğin desenlerin örnekleri seninle olucak, bayraği da tabii ki kullanırsın, ben de webden buldum sonuçta.

Mine'cim, tabiki kullanırsın, rica ederim. Ben Philadelphia'dayım, sen ne zaman geliyorsun? Ankara'ya burdan kucak dolusu sevgiler..

B5'cim hoşgeldin ;) Şarkının oturacağından emindim de, ah bir de işe yarasa ;) Çok belli ediyorum rengimi, dedikleri gibi sitemin hacklenmesine az kaldı korkarım ;)

Açalya said...

Iade-i ziyaret yayapayim dedim :) Ben de seni tanidigima cok sevindim ve sonuna kadar da destekliyorum yuruyusu de, benim gibi dusunenleri de...sevgiler.

nilay said...

Sanem'cim ;
bayrak harika...Balkona da astım bayrağımızı ayrıca.Sessiz kalmamalıyız.Ayrıca ziyaretin beni sevindirdi...Sık sık beklerim bundan böyle ;)

sevgilerimle

Anonymous said...

Sarki super olmus :o) Defol git recep demenin en guzel bir baska yoluda bu olmus. Bana Akpli bir vekilin metalciyim, rockciyim diyip ustune ustluk Led Zeplini bilmemesini hatirlatti, televizyon makinesinde cikmisti. Tebrik ederim.

Mine said...

Sanemcim, dün Ankara'da olmanı ve o coşkuyu yaşamanıisterdim. Bizler tarihe tanıklık ettik ama medyamız uyudu. Siyasi parti pankartları ve sloganları istenmediği bilinmesine rağmen (yani siyasi bir miting değil halkın yürüyüşüydü), iki kanal haricindeki televizyon kanallarımız bu mitingi yayımlamadılar.Devlet televizyonu olmasına rağmen BBC'nin bizim birçok kanalımızdan daha fazla yer vermesi düşündürtücüdür.

Not:Ben 7-28 Mayısta NY'dayım

Sanem said...

Merhaba Acalya, dediğim gibi ben de çok memnun oldum, tekrar hoşgeldin..

Nilay, uğrayıp bakıyorum tariflerine, ve hatta pancar kökü kavurmasını bile yaptım ;)

Mete bey, ben de duydum ama o bölümü seyretmemiştim.. Tebrik edilecek bir şey yok aslında ama gene de teşekkür ederim.

Mine, Hürriyet gazetesi de boykot edilmeye başlandı/başlanacak bir çok kişi tarafından.. Doğan medyaya karşı sloganlar atıldığını da duydum. En gurur verici şey ise, katılanların yüzde yetmişinin kadınlar olmasıydı, helal olsun.

Mine said...

Evet Sanem'cim doğru duymuşsun:) Haber atlayan medyamız Cumhuriyet Mitingi'ni duyur-a-madı ama buna rağmen dünyanın öteki ucundan sizler, oradaymışçasına herşeyden haberiniz var:))

Her yaş grubundan insanımız ve de çoğunlukla kadınlarımız oradaydı.Bu çok gurur verici:)

Ferhanca said...

Sanem, bu bayrağı küçültüp blogun sağ tarfına sürekli şekilde eklesek nasıl yapıcaz ?
Yürüyüş muhteşem olmuş benim ailem Ankar da böyle güzel yürüş olmazdı diyorlar .insanlar son derce saygılı neistediğini bilen bu kadar büyük bir gurp diyorlar kısaca muhteşemmiş..

ycurl said...

Merhaba Sanem,
Iade-i ziyaret yapiyorum. Sevgiler...

PERİLİ KÖŞK said...

Dünyanın bir ucunda da olsa nasıl güzel dalgalanıyor benim bayrağım,şarkıdaki coşku süper ,aynı dili konuşmak ne güzel...

NuR said...

Güzel bayrağım hep penceremde, gönlüm o mitingdeydi....Aydın insanların çok olması ülkemin aydınlık günlere kavuşacağının delili sanki....
Sevgiyle kal

Anonymous said...

merhaba iyi akşamlar harika

Anonymous said...

Sevgili Sanem,
Oncelikle, sanli bayragimiz icin seni tebrik ediyor ve boyle dusunenlerin sonuna dek arkasinda oldugumu vurgulamak istiyorum.
Ayrica ziyaretine cok tesekkurler, iyiki ugramissin, seni tanimak cok hos. Hem sizde Amerika'dasiniz.
Musadedenizle sizi linklerime eklemek isterim.
Sevgiler.

Admin said...

Merhaba Sanem,
kusura bakma bu bolumu biraz gec farketmisim, arkadaslarimin gorusundeyim, insallah LAIK TURKIYE laik kalir, kotu niyetli insanlar emeline ulasamaz, O aydin diye tanimladigimiz kesimdende birileri cikar bir seyler yapabilir, her sey gonlumuzce olsun umarim, sevgilerimle...

Sanem said...

Ferhancacım, sanırım HTML formatında eklenir ama ben o nasıl elde edilir bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyım.

Ycrl, ne güzeldi yazıların senin..

Perili köşk, aynı dili konuşanlarla olmayı öyle özledim ki ben, o kadar çok içi başka ama dışı sanki benle aynı fikirde insanlar var ki yanımda. Gülüyorum artık. Memnun oldum seninle tanıştığıma..

Şennur'cum, blog vesilem, çok geçmiş olsun canım, ve çook sevgiler.

Ayhan, ziyaretiniz için teşekkürler..

Aybike, mengen kebabı ararken buldum seni ben, ve ben de çok memnun oldum, tabiki eklersin listene, izninle ben de ekledim sormadan ;) Ve sen de lütfen bana, siz demeyin nolur ;)

Hatice'cim dediğin gibi olur mu bılmem ama aydın olmak değil de sanki içten pazarlıklı olmamak daha önemli. Emellerine ulaşılmayacağı aşikardır artık, anlamışlardır di mi? Çok sevgiler