19 April 2007

21 Nisan

Bir tavşan vardı hani, ses verelim diyordu. İşte bugün New York'da tuttu bu afişlerden aldı, gelip astı her yere. Biz hem kapıp, hem kopup gidiyoruz.



13 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

umarım ayak sesleriniz, işitmesi gerekenlerin kulaklarına kadar ulaşır.:)))

Admin said...

Canim merhaba, yuruyusunuzun guzel bir sekilde olaysiz gecmesini dilerim, onlarin boyle bir durumdan utanacagini sikilacagini sanmiyorum ama yinede ses ve tepki vermekte fayda var dimi, Kalbim ve dusuncelerim surada ifade edemedigim dopdolu duygularla sizlerle olacaktir, sevgilerimle Sanem'cigim.

BoriPori said...

süper! taa oralardan destek verdiğiniz için, birlik beraberliğin ne demek olduğunu göstereceğimiz için. şimdiden tabanlarınıza kuvvet diliyorum:)

Punto said...

Biz de buradan tüm kalbimizle destekliyoruz. Birlikten kuvvet doğduğunun en güzel örneği. Umarım peşin hükümlüler peşin hükümlerinde şüpheye düşerler.

mrl's page said...

Merhaba,
Dilerim çok kalabalık olursunuz, bizde ses getiren yürüyüşünüzü televizyondan izleriz haberlerde...
Sevgiler
~mrl~

Anonymous said...

merhaba kanaviçe sever biri olarak izninizle sizi arkadaşlarıma ekledim bende beklerim sevgiler http://aysenhome.blogcu.com/

Anonymous said...

Sanem'ciğim küsmeyeceğini biliyordum, şaka yaptım ben, utanma sen lütfen, n'olacak, ben öylesine söyledim :)
Bu arada helal olsun o kadar uzaklarda bile bu tarz şeyleri görmek çok güzel ve gurur verici.. Uzakta olsak da manen yanınızdayız..
Öpüyorum çok Sanem'ciğim, sevgiler..

B5 said...

Benim yerime de bir bayrak ekleyin! Bunu etkinligi duymustum uzaklarda da olsaniz. Orada yapilacak bir olayi görmesi gereken gözler daha rahat farkedecektir. Yeterince sessiz kalindi zaten böyle seylere, vakti geldi de geciyor..
Ben de seninleyim!
Basarilar!

Mine said...

Sanemcim, kalbimiz sizinle...Şu an NY'da olsaydım ben de katılırdım bu mitinge.
Haberlerini bekliyoruz.
Sevgilerimle
Mine

Sanem said...

Incegülüm, bilmem duyan olmuş mudur ama bizim içimiz bugünlük rahat ;)

Hatice'cim, teşekkür ederim. Dediğin gibi olaysız, gayet güzel geçti ve hatta Ermeni gençler bile vardı.Olay çıkar belki diye onlar da boş durmamış, olay sonu için verilmek üzere kağıtlar hazırlmışlar. Sonunda gene dağıttılar ama bu sefer pek bir anlamsız oldu..

Sanem said...

Sevgili Boripori merhaba ;) Tabanlarıma kuvvet az geldi, çünkü şu an feci ağrıyor ;) Ama diyorum ya, orada bulunmak güzeldi. Çok teşekkürler.

Sevgili Punto amca, ben aslında bir yerlerde birşeyleri, ciddi ciddi eksik yaptığımız kanaatindeyim. Keşke sesimiz daha çok çıksa, keşke ermeni soykırım iddiaları artık derslerde de okutulsa da herkes daha çok bilinçlense. Desteğiniz için teşekkürler.

Sanem said...

Sevgili Mrl, TRT1 oradaydı, çekim yaptılar ama sadece bir grubu, en kalabalık gözükeni ;)

Aysen hoşgeldin, ben de yakında sendeyim, bakalım neler işledin ;)

Bilun'cum ;) Ben de, uzaklarda da olsam, geçen hafta manen Ankara'daydım, herhalde aynı duygu olsa gerek bu. Çok sevgiler.

Sanem said...

Sevgili B5, önce Fransa, şimdi de Amerika mı yoksa diye düşünürken ve için için aslında çok geç bile kaldık, neden biz böyleyiz diye karamsarlaşırken, konuşmacılardan bir bayan, ölsem de bu yasanın geçmesine izin vermem, atalarıma laf söyletmem deyince, etrafta dolan gözler ve kopan alkış görülmeye değerdi. Çok teşekkürler, sen de oradaydın!

Mine'cim sen Mayıs'ta burada değil misin? 20'sinde Türk yürüyüşü var bu sefer.