13 November 2007

Etamin çiftlik evi.





23 comments:

Berceste said...

Ben de Sanem nerelerde diye meraklardaydım. Pek güzel bir çiftlik evin olmuş :) Güle güle otur, köprücüğü bile var!

Aybike Ceylan said...

Sanem'cigim,
Cok ama cok guzel....
Sevgiler.

Admin said...

Cok guzel olmus Sanemcim, ellerine saglik, bol neseli ve saglikli bir hafta dilerim. Sevgiler...

Anonymous said...

Sanemcim harikasin kasabalar, ciftlik evleri ne guzel seyler bunlar yakindan daha guzel gorunduklerine eminim..... bakalim bizleri daha ne cesit suprizlerin olacak ellerine saglik arkadasim.

Anonymous said...

Sanem ciğim ellerine sağlık. Çok cici olmuşlar gerçekten. Güle güle kullan.

Anonymous said...

sizin karekteriniz gibi,sakin,
sevecen,uyumlu,huzur verici bir
çalışma ürünü olduğunu düşünüyorum.
sevgiler,nur

Sanem said...

Teşekkür ederim Berceste, gel o köprüden balık tutalım ;)

Aybike'cim çok teşekkür ederim, ufacık bir ev yapması bir günü almıyor, çok keyifliydi.

Sevgili Dantelci'm ben de sana çook güzel bir hafta dilerim ve sabırsızlıkla alçı desenlerini beklediğimi de eklemeden geçmeyim ;)

Sevoş'cum sırada deniz kenarı evim var, en sevdiğimi en sona sakladım ;)

Hande, gerçekten küçüldükçe desenler daha da şirinleşiyorlar, çok teşekkürler.

Nur Hanım, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Punto said...

İşi hiç bilmediğim için aptalca bir şey soracağım. Bu etamin işindeki modeller bir yerlerden mi alınıyor? Yoksa fotoğrafa baka baka bir boğaz manzarası da işlenebilir mi?
Çok güzel görünüyor da ondan sordum.

YILDIZNAF said...

Sanem'cigim,
Yarim kalan etamin islerim var, sayende hemen baslayacagim ! Eline koluna saglik.Ne guzel olmus kendi dunyani yaratman...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Hayallerimi süsleyen ev bu işte. Ama hayal sadece...

Bocuruk said...

Bana ne zaman bir resim çiz deseler önce arkada dağları, aralarında doğmakta olan güneşi, sonra arkasından ağaç görünen iki katlı evi yanına bir ağaç daha ve bir dere çizerim. Çocukluğumdan beri hiç değişmedi bu. Yani sanki benim favori tablomu etaminle işlemişsin. Dere bile aynı tarafta:) Renkleri de çok güzel seçmişsin Sanem. Merak ettim bu işlediğin ne için yani örtü mü, peçete mi, mutfak için mi? Sorum biraz garip oldu ama anladın sen biliyorum:)) Eline sağlık!
Sevgilerimle...

Ferhanca said...

Çok güzel olmuş.Allah sana da versin böyle bir ev.sevgiler.

Sanem said...

Sevgili Punto amca; bu etamin örnekleri ben dergilerden alıyor, yapıyorum. Herşeyi şema halinde bulmak mümkün, etamin iplerinin numaralarını da veriyor, bana sadece temin edip, baka baka yapmak kalıyor. Bazı programlar var artık, istediğiniz manzara, kişi fotoğrafını etamin şeması haline getirip, renklendiriyor. O program bende yok, ama olsa fena olmazdı sanırım. Bu çiftlik evinden sonra sahil evi yaptım, önünde teknesi ile, onu sanki daha çok beğeneceğinizi düşünüyorum, ilginize teşekkür ederim.


Yıldıznaf, o pencere yanındaki sandalyede oturup etamin işlemesi, bir yandan yağmura kulak verip bir yandan çay yudumlası keyifli olur, bir an önce bitirip paylaşmanı diliyorum.


İncegülcüm, niye sadece hayal olsun, bir gün bir bakmışsın arka bahçende ufak bir seran bile var. Ben bu evi daha çok Karadeniz yöremiz evlerine benzettim, değil mi?

Bocuruk, benim de ilkokuldan beri yapabildiğim tek kompozisyon budur ve tek farkı hava güneşli de olsa bacası tüten ev çizmemdir. Yıllar sonra öğrendim ki bunun da psikolojide anlamı varmış. Ben bulaşık suyu için odun yakıyordum halbuki şöminede ;) Bu minicik evler ufak tablolar olup salonda yerlerini alacaklar ;)


Ferhanca :) Çok teşekkür ederim. Oturduğum evin az aşağısında buna benzer bir nehir var, heryer yemyeşil ama ben kayalıkları, yosun tutan kayalıkları daha çok seviyorum ;) Sevgiler buralardan

Anonymous said...

Biliyorum iltifattan hoşlanmadığınızı,ancak sizin gibi
güzel bir karekter bir gün Vatanında resimlediğniz bu tür bir
evde oturmayı hak ediyor.Lütfen
bana kızmayınız,içimden gelenleri
yazdım.Sevgiler,Ayşegül

Sanem said...

Aysegul hanimcim, daha onceki yorumlarinizdan da taniyorum hep guzel seyler yaziyorsunuz, teveccunuz efendim. Siz benden manzara modelleri de istemistiniz yanilmiyorsam, ve ben hala etaminlerin semalarini eklemedim, ihmalkarligimi gozardi ediyorsunuz ustelik farkinda misiniz :)
Sevgiler

MorKoyun said...

Sanemanimcigim yine carpilara vurmussunuz kendinizi, ters yuz olmussunuz, keyfiniz yerindedir umarim, sevgilerimi sunarim
(kafiye olsun diye degil:)

NuR said...

Ayyy çok şeker, bir gün kimbilir belki birgün ben de böyle bir çiftlik evi sahibesi olurum. Allah hekesin gönlüne göre versin
Sevgiyle kal

bembi said...

çook tatlı :)) ellerine sağlık :)

B5 said...

Nefis : )
Aklima (boyutlarindan ya da carpilardan oturu) bunun bilgisayar ortaminda bir oyun dekoru olabilecegi geldi... O da olmadi, cep telefonu arka fon goruntusu diye bile satilabilir. Onlar cok tutuyor galiba.
Sevgiler,

Admin said...

Sirinem seramiklerimi senin icin sundum, gel bi bak bakalim begenecekmisin, opuldunuz sevgiyle...

NAZLICA said...

Sanemciğim, yeni birşey eklediğini görünce sevindim, nerelerdesin diye merak etmiştim. Umarım herşey yolundadır. Çiftlik evine gelince; fotoğraf gibi herşey yerli yerinde, çok güzel canım. Ah keşke diyorum beton kutulardan kurtulabilsek, ayağımızı yere basacağımız böyle bir çiftlik evi olsa, çiçekler, sebzeler yetiştirsek, hatta tavuk beslesek. Hayali bile güzel. Çok isterdim. Sevgiler

Sanem said...

Morkoyuncum, kendimi bu sefer atkı ormeye adadım, pazartesi kar bekliyoruz burda, orada nasıl havalar?


Sennurcum, evin yanında dere olmasını sevdim ben ;) Otur, balık tut ne güzel.


Bembicim teşekkür ederim. Senin çizimler kadar güzel olmasa da :)


B5cim ne yaratıcı fikirler bunlar, oyun dekoru fikrine katılıyorum, Simscityde böyle bir ev inşa etmeli. Gönül isterdi ki benim kendi çizimim olsun bu desen ;)

Dantelcim, baktım çok güzeller, ellerine sağlık. Ben senin işlerini izinsiz kopyalayanlara takıldım çok, umarım hallolmuştur canım o konu.

Nazlı eskisi gibi yazamıyorum ben artık, bir isteksizlik var ki üzerimde sorma gitsin. Arada etamin işlemeyi bırakmıyorum ama, bittikçe ekliycem buraya. Çok teşekkürler ilgin için.

Anonymous said...

ellerine sağlık valla çok cici olmuş:) Sevgiler